Qui som

Montgat En Comú Podem és una coalició política de valors profunds d’esquerres que es va formar amb l’ambició d’esdevenir una espai polític municipal de referència que defensi de forma valenta els interessos de la classe treballadora, de les persones vulnerables y que abanderi la lluita pels drets socials, laborals i de gènere.

La nostra agrupació política municipal uneix a gent de partits polítics diferents, com Podem i Esquerra Unida, però que compartim un mateix anàlisi polític i de les necessitats que té la gent del nostre municipi.

Treballem mitjançant comissions, és a dir, grups de treballs autònoms completament oberts a qui hi vulgui col·laborar de diferents temàtiques d’interès pel poble (feminismes, salut i serveis socials, territori) a les que poden participar els inscrits que així o desitgin.
D’aquesta manera, portem a la pràctica del nostre funcionament intern allò que volem portar al poble i a la institució: més participació dels veïns, més transparència i més accent social en l’acció política.

La nostra missió al consistori es posar al centre els interessos del veïnat, per deixar en el passat dinàmiques de la política institucional  que deixen de banda els autèntics protagonistes del que es debat a un Ajuntament, els veïns, els ciutadans, el poble.

Creiem en la importància social del municipi, ens bàsic i més petit de la organització política i, per tant, administració més propera a la gent vulnerable.

Per això, seguint l’exemple d’organitzacions polítiques germanes, com Barcelona En Comú, que han aconseguit dignificar la política municipal, volem demostrar que a Montgat també es pot!

MontgatPodem
MontgatPodem
MontgatPodem
MontgatPodem